✅ ຂໍຂອບໃຈສຳລັບທຸກການຕິດຕາມເດີ້ ✅
  • 19 ໂພສ
  • 175 ຮູບພາບ
  • 0 ວີດີໂອ
  • IT ທີ່ Vientiane capital
  • ອາໄສຢູ່ໃນ ທ່າແຂກ, ลาว
  • ຈາກ ຈອມເພັດ
  • ໄດ້ສຶກສາ IT ທີ່ ສີເກີດ
  • ຊາຍ
  • ໂສດ
  • 26/06/2002
  • ຜູ້ຕິດຕາມ 6 ຄົນ
ອັບເດດລ່າສຸດ
  • ອົດທົນເຂົ້າໄວ້ ເລື່ອງບາງຢ່າງມັນຕ້ອງໃຊ້ເວລາ
    ອົດທົນເຂົ້າໄວ້ ເລື່ອງບາງຢ່າງມັນຕ້ອງໃຊ້ເວລາ???
    ມັກ
    1
    0 ຄໍາເຫັນ 0 Shares 1163 ເບິ່ງ
  • ປີ້ງໄກ່ລາດທາປາແດກ ສູດ ຄົວຈິບນ້ອຍ
    ວັດຖຸດິບຢ່າງດີ ຈາກ ຮ້ານ Fresh & Farm Market
    ສ່ວນປະສົມ:
    ⁃ ໄກ່ລາດ
    ⁃ ກະທຽມ ຫົວສິງໄຄ ໃບຂີ້ຫູດ ໝາກເຜັດດິບ
    ⁃ ໝາກເຜັດຜົງ ປາແດກ
    ⁃ ເກືອ ແປ້ງນົວ ນໍ້າຕານ
    ⁃ ຊະອິວ ຊ໋ອດຫອຍ

    ວິທີເຮັດ:
    ⁃ ຕຳແຈ່ວທາ: ດ້ວຍການເອົາ ກະທຽມ ຫົວສິງໄຄ ໝາກເຜັດດິບ ຕຳໃຫ້ແຫຼກ ປຸງລົດດ້ວຍ ແປ້ງນົວ ເກືອ ນໍ້າຕານ ແລະ ປາແດກ ຊິມໃຫ້ອອກລົດຊາດ ເຄັມ ຫວານ ນົວ ສຸດທ້າຍເອົາໝາກເຜັດຜົງ ແລະ ໃບຂີ້ຫູດຊອຍລົງ
    ⁃ ປຸງໄກ່: ຕັດໄກ່ເປັນຕອນ ຫຼື ຜ່າເປັນໂຕກໍໄດ້ ປຸງ ເກືອ ແປ້ງນົວ ນໍ້າຕານ ຊະອິວ ແລະ ຊ໋ອດຫອຍ ປຸງບໍ່ເຄັມຫຼາຍ ແລ້ວໝັກໄວ້ 15 ນາທີ ໃຫ້ເຄື່ອງປຸງມັນຊືມເຂົ້າຊີ້ນໄກ່
    ⁃ ຄົບ 15 ນາທີ ແລ້ວເອົາແຈ່ວປາແດກທີ່ຕຳໄວ້ເອືອບ ນໍາເອົາໄປປີ້ງ
    ⁃ ປີ້ງໄຟອ່ອນໆ ຄ່ອຍປີ້ງຈົນສຸກແຫ້ມ ລະຫວ່າງປີ້ງ ບ່ອນໃດບໍ່ຖືກປາແດກ ກໍທາຕື່ມໃຫ້ທົ່ວ

    ວິທີເສີບ:
    ⁃ ຕັດໃສ່ຖາດ ຫຼື ຈານ ເສີບພ້ອມເຂົ້າໜຽວຮ້ອນໆ ແລະ ຜັກກັບ

    #ປີ້ງໄກ່ທາປາແດກ #ໄກ່ລາດ #FreshandFarm #jipnoii #laofood
    ປີ້ງໄກ່ລາດທາປາແດກ ສູດ ຄົວຈິບນ້ອຍ ? ວັດຖຸດິບຢ່າງດີ ຈາກ ?ຮ້ານ Fresh & Farm Market ສ່ວນປະສົມ: ⁃ ໄກ່ລາດ ⁃ ກະທຽມ ຫົວສິງໄຄ ໃບຂີ້ຫູດ ໝາກເຜັດດິບ ⁃ ໝາກເຜັດຜົງ ປາແດກ ⁃ ເກືອ ແປ້ງນົວ ນໍ້າຕານ ⁃ ຊະອິວ ຊ໋ອດຫອຍ ວິທີເຮັດ: ⁃ ຕຳແຈ່ວທາ: ດ້ວຍການເອົາ ກະທຽມ ຫົວສິງໄຄ ໝາກເຜັດດິບ ຕຳໃຫ້ແຫຼກ ປຸງລົດດ້ວຍ ແປ້ງນົວ ເກືອ ນໍ້າຕານ ແລະ ປາແດກ ຊິມໃຫ້ອອກລົດຊາດ ເຄັມ ຫວານ ນົວ ສຸດທ້າຍເອົາໝາກເຜັດຜົງ ແລະ ໃບຂີ້ຫູດຊອຍລົງ ⁃ ປຸງໄກ່: ຕັດໄກ່ເປັນຕອນ ຫຼື ຜ່າເປັນໂຕກໍໄດ້ ປຸງ ເກືອ ແປ້ງນົວ ນໍ້າຕານ ຊະອິວ ແລະ ຊ໋ອດຫອຍ ປຸງບໍ່ເຄັມຫຼາຍ ແລ້ວໝັກໄວ້ 15 ນາທີ ໃຫ້ເຄື່ອງປຸງມັນຊືມເຂົ້າຊີ້ນໄກ່ ⁃ ຄົບ 15 ນາທີ ແລ້ວເອົາແຈ່ວປາແດກທີ່ຕຳໄວ້ເອືອບ ນໍາເອົາໄປປີ້ງ ⁃ ປີ້ງໄຟອ່ອນໆ ຄ່ອຍປີ້ງຈົນສຸກແຫ້ມ ລະຫວ່າງປີ້ງ ບ່ອນໃດບໍ່ຖືກປາແດກ ກໍທາຕື່ມໃຫ້ທົ່ວ ວິທີເສີບ: ⁃ ຕັດໃສ່ຖາດ ຫຼື ຈານ ເສີບພ້ອມເຂົ້າໜຽວຮ້ອນໆ ແລະ ຜັກກັບ #ປີ້ງໄກ່ທາປາແດກ #ໄກ່ລາດ #FreshandFarm #jipnoii #laofood
    0 ຄໍາເຫັນ 0 Shares 3271 ເບິ່ງ
  • ຊີ້ນດາດເມນູຍອດຮິດ ທີ່ໃຜກໍມັກກິນ ແຈ່ວຊີ້ນດາດ ໃຜກໍເຮັດກິນເອງໄດ້ ສູດແຈ່ວຊີ້ນດາດ ຫຼື ແຈ່ວສຸກີ້ ສະໄຕຣບ່າວໂກ້

    ສ່ວນປະກອບ:
    - ຖົ່ວດິນບົດ
    - ຈຽວກະທຽມ
    - ຫມາກເຜັດນຳ້ຫນ້າເຂົ້າປຸ້ນ
    - ນຳ້ປາ
    - ແປ້ງນົວ
    - ນຳ້ຕານ
    - ເກືອ
    - ນຳ້ມັນພືດ
    - ນຳ້ດື່ມ

    ວິທີເຮັດ: ໃສ່ນຳ້ມັນລົງແລ້ວເອົາຫມາກເຜັດນຳ້ຫນ້າເຂົ້າປຸ້ນ, ຖົ່ວດິນ, ກະທຽມຈຽວລົງ..ຫລັງຈາກນັ້ນປຸງເຄື່ອງປຸງຕ່າງໆລົງຕາມຄວາມມັກເລີຍ ແລ້ວຕື່ມນຳ້ໃສ່ ຕົ້ມ ແລະ ມັນຄົນເລື່ອຍໆຈົນສຸກ
    https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ຊີ້ນດາດເມນູຍອດຮິດ ທີ່ໃຜກໍມັກກິນ ແຈ່ວຊີ້ນດາດ ໃຜກໍເຮັດກິນເອງໄດ້ ສູດແຈ່ວຊີ້ນດາດ ຫຼື ແຈ່ວສຸກີ້ ສະໄຕຣບ່າວໂກ້ ✅ ??‍? ສ່ວນປະກອບ: - ຖົ່ວດິນບົດ - ຈຽວກະທຽມ - ຫມາກເຜັດນຳ້ຫນ້າເຂົ້າປຸ້ນ - ນຳ້ປາ - ແປ້ງນົວ - ນຳ້ຕານ - ເກືອ - ນຳ້ມັນພືດ - ນຳ້ດື່ມ ??‍? ວິທີເຮັດ: ໃສ່ນຳ້ມັນລົງແລ້ວເອົາຫມາກເຜັດນຳ້ຫນ້າເຂົ້າປຸ້ນ, ຖົ່ວດິນ, ກະທຽມຈຽວລົງ..ຫລັງຈາກນັ້ນປຸງເຄື່ອງປຸງຕ່າງໆລົງຕາມຄວາມມັກເລີຍ ແລ້ວຕື່ມນຳ້ໃສ່ ຕົ້ມ ແລະ ມັນຄົນເລື່ອຍໆຈົນສຸກ https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    0 ຄໍາເຫັນ 0 Shares 2224 ເບິ່ງ
  • ແຈກສູດວີທີເຮັດ ພັນແໜມປາ ງ່າຍໆສະບາຍໆ
    https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ✅ແຈກສູດວີທີເຮັດ ພັນແໜມປາ ງ່າຍໆສະບາຍໆ https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ຮັກເລີຍ
    1
    0 ຄໍາເຫັນ 0 Shares 2195 ເບິ່ງ
  • ແຈກສູດ ປານື້ງຫມາກນາວ ແຊ໊ບໆຍົ້ວໆຈ໋າ
    ເມນູກັບແກ້ມ ກິນກັບ somersby ຊຸມແຊວກັບໝູ່ ແຊບມ່ວນທີ່ສຸດ. ສູດງ່າຍ ສະໄຕຣ໌ບ່າວໂກ້ ໃຜກໍເຮັດກິນເອງໄດ້ ແຕ່ຮັບປະກັນຄວາມແຊບ ແຊຣ໌ເກັບໄວ້ເຮັດກິນກັນເລີຍ

    ສ່ວນປະກອບ:
    - ປານິນ
    - ໝາກນາວ
    - ຫອມປ້ອມ
    - ຫົວສີໄຄ
    - ເຊັນເນີລີ້
    - ຫອມບົ່ວ
    - ໝາກເຜັດ
    - ຫົວຜັກທຽມ
    - ຂີງ
    - ນ້ຳຕານ
    - ແປ້ງນົວ
    - ນ້ຳມັນຫອຍ
    - ເກືອ
    - ຫົວຜັກບົ່ວດອງ��ວິທີເຮັດ
    ລ້າງປາໃຫ້ສະອາດ ເອົາຫົວສີໄຄ ແລະ ຂີງຍັດໃສ່ບ່ອນທ້ອງປາເພື່ອດັບຄາວ ແລ້ວມາເອືອບໃສ່ນ້ຳມັນຫອຍ ເອົາປາໄປໜື້ງຈົນສຸກ.
    ️ສູດນ້ຳແຈ່ວ: ຫຼັງຈາກນັ້ນມາກຽມນ້ຳແຈ່ວ ຕຳໝາກເຜັດ, ຫົວຜັກທຽມ, ໃສ່ເກືອ, ແປ້ງນົວ, ນ້ຳຕານ, ຮາກຫອມປ້ອມ ຕຳໃຫ້ພໍແຫລກແລ້ວ ປຸງລົດດ້ວຍນ້ຳໝາກນາວ ນ້ຳປາ ແລະ ຫົວຜັກບົ່ວດອງຊອຍ ໃສ່ນ້ຳດອງໜ້ອຍໜື່ງເດີ້ (ຊິມ ແລະ ປຸງລົດຊາດຕາມັກເລີຍ) ຫຼັງຈາກປາສຸກກໍເອົາແຈ່ວໄປລາດໄດ້ເລີຍ ປິດທ້າຍດ້ວຍຜັກຫອມຊອຍ ພ້ອມເສີບ.
    ກິນຄູ່ກັບເຄື່ອງດື່ມ Somersby ເຢັນໆ ບອກເລີຍວ່າ ຟິນສຸດໆ
    https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ແຈກສູດ ປານື້ງຫມາກນາວ ແຊ໊ບໆຍົ້ວໆຈ໋າ?? ເມນູກັບແກ້ມ ກິນກັບ somersby ຊຸມແຊວກັບໝູ່ ແຊບມ່ວນທີ່ສຸດ. ສູດງ່າຍ ສະໄຕຣ໌ບ່າວໂກ້ ໃຜກໍເຮັດກິນເອງໄດ້ ແຕ່ຮັບປະກັນຄວາມແຊບ??? ?ແຊຣ໌ເກັບໄວ້ເຮັດກິນກັນເລີຍ ? ?ສ່ວນປະກອບ: - ປານິນ - ໝາກນາວ - ຫອມປ້ອມ - ຫົວສີໄຄ - ເຊັນເນີລີ້ - ຫອມບົ່ວ - ໝາກເຜັດ - ຫົວຜັກທຽມ - ຂີງ - ນ້ຳຕານ - ແປ້ງນົວ - ນ້ຳມັນຫອຍ - ເກືອ - ຫົວຜັກບົ່ວດອງ��?ວິທີເຮັດ ລ້າງປາໃຫ້ສະອາດ ເອົາຫົວສີໄຄ ແລະ ຂີງຍັດໃສ່ບ່ອນທ້ອງປາເພື່ອດັບຄາວ ແລ້ວມາເອືອບໃສ່ນ້ຳມັນຫອຍ ເອົາປາໄປໜື້ງຈົນສຸກ. ?️ສູດນ້ຳແຈ່ວ: ຫຼັງຈາກນັ້ນມາກຽມນ້ຳແຈ່ວ ຕຳໝາກເຜັດ, ຫົວຜັກທຽມ, ໃສ່ເກືອ, ແປ້ງນົວ, ນ້ຳຕານ, ຮາກຫອມປ້ອມ ຕຳໃຫ້ພໍແຫລກແລ້ວ ປຸງລົດດ້ວຍນ້ຳໝາກນາວ ນ້ຳປາ ແລະ ຫົວຜັກບົ່ວດອງຊອຍ ໃສ່ນ້ຳດອງໜ້ອຍໜື່ງເດີ້ (ຊິມ ແລະ ປຸງລົດຊາດຕາມັກເລີຍ) ຫຼັງຈາກປາສຸກກໍເອົາແຈ່ວໄປລາດໄດ້ເລີຍ ປິດທ້າຍດ້ວຍຜັກຫອມຊອຍ ພ້ອມເສີບ. ? ກິນຄູ່ກັບເຄື່ອງດື່ມ Somersby ເຢັນໆ ບອກເລີຍວ່າ ຟິນສຸດໆ https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ຮັກເລີຍ
    1
    0 ຄໍາເຫັນ 0 Shares 2523 ເບິ່ງ
  • ປີ້ງປາໃສ່ເຄື່ອງ ສູດເຮັດກິນຢູ່ບ້ານ ໃຜມັກຫຍັງສາມາດຕື່ມໃສ່ອີກໄດ້ ໃສ່ໝາກແຂ່ນຕື່ມກໍໄດ້ແຊບດີ ແຕ່ແອດບໍ່ໄດ້ໃສ່ ສູດນີ້ເປັນສູດພື້ນຖານ ແຕ່ຮັບປະກັນຄວາມແຊບ ມາເບິ່ງສ່ວນປະສົມນຳກັນເລີຍ:

    ສ່ວນປະສົມ:
    ⁃ ປາ
    ⁃ ຫົວຜັກບົວ ຜັກທຽມ ຫົວສິງໄຄ ໝາກເຜັດ
    ⁃ ຜັກບົ່ວໃບ ໃບອີ່ຕູ່
    ⁃ ເກືອ ແປ້ງນົວ

    ວິທີເຮັດ:
    ⁃ ຜ່າຫຼັງປາ ລ້າງນໍ້າໃຫ້ສະອາດ
    ⁃ ຕຳ ຫົວຜັກບົວ ຜັກທຽມ ຫົວສິງໄຄ ແລະ ໝາກເຜັດດິບ
    ⁃ ຊອຍ ຜັກບົ່ວໃບ ໃບອີ່ຕູ ເອົາມາຄົນໃສ່ເຄື່ອງທີ່ຕຳໄວ້ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ ປຸງເກືອ ແປ້ງນົວ ແລ້ວເອົາມາຢັດໃສ່ປາທີ່ຜ່າໄວ້
    ⁃ ທາເຄື່ອງໃສ່ໜັງປາໜ້ອຍໜຶ່ງແລ້ວເອົາໄປປີ້ງ ປີ້ງໄຟອ່ອນໆ ປີ້ງໄປເລື້ອຍໆຈົນສຸກ ຢໍ້າວ່າໄຟອ່ອນ ຈະເຫຼືອງຫອມ ແຊບ ຄ່ອຍປີ້ງໃຈເຢັນໆ

    ວິທີເສີບ:
    ⁃ ກິນຄູ່ກັບເຂົ້າໜຽວຮ້ອນໆ ແລະ ແຈ່ວໝາກເຜັດ
    https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ປີ້ງປາໃສ່ເຄື່ອງ ສູດເຮັດກິນຢູ່ບ້ານ ໃຜມັກຫຍັງສາມາດຕື່ມໃສ່ອີກໄດ້ ໃສ່ໝາກແຂ່ນຕື່ມກໍໄດ້ແຊບດີ ແຕ່ແອດບໍ່ໄດ້ໃສ່ ສູດນີ້ເປັນສູດພື້ນຖານ ແຕ່ຮັບປະກັນຄວາມແຊບ ? ມາເບິ່ງສ່ວນປະສົມນຳກັນເລີຍ: ສ່ວນປະສົມ: ⁃ ປາ ⁃ ຫົວຜັກບົວ ຜັກທຽມ ຫົວສິງໄຄ ໝາກເຜັດ ⁃ ຜັກບົ່ວໃບ ໃບອີ່ຕູ່ ⁃ ເກືອ ແປ້ງນົວ ວິທີເຮັດ: ⁃ ຜ່າຫຼັງປາ ລ້າງນໍ້າໃຫ້ສະອາດ ⁃ ຕຳ ຫົວຜັກບົວ ຜັກທຽມ ຫົວສິງໄຄ ແລະ ໝາກເຜັດດິບ ⁃ ຊອຍ ຜັກບົ່ວໃບ ໃບອີ່ຕູ ເອົາມາຄົນໃສ່ເຄື່ອງທີ່ຕຳໄວ້ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ ປຸງເກືອ ແປ້ງນົວ ແລ້ວເອົາມາຢັດໃສ່ປາທີ່ຜ່າໄວ້ ⁃ ທາເຄື່ອງໃສ່ໜັງປາໜ້ອຍໜຶ່ງແລ້ວເອົາໄປປີ້ງ ປີ້ງໄຟອ່ອນໆ ປີ້ງໄປເລື້ອຍໆຈົນສຸກ ຢໍ້າວ່າໄຟອ່ອນ ຈະເຫຼືອງຫອມ ແຊບ ຄ່ອຍປີ້ງໃຈເຢັນໆ ?? ວິທີເສີບ: ⁃ ກິນຄູ່ກັບເຂົ້າໜຽວຮ້ອນໆ ແລະ ແຈ່ວໝາກເຜັດ https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ຮັກເລີຍ
    1
    0 ຄໍາເຫັນ 0 Shares 2260 ເບິ່ງ
  • ທ້າຍອາທິດ ຫາປາມາເຮັດແຈ່ວໝ້ຽງປາແດກກິນນຳກັນເດີ້ເປັນສູດງ່າຍໆສະໄຕຣຄົວຈິບນ້ອຍ ຈະເອົາມາກິນກັບພັນປາ ຫຼື ພັນຂຽບໝູກໍແຊບເດີ້

    ວິທີເຮັດ: ຕຳຂ່າ, ໝາກເຜັດ, ຫົວຜັກບົ່ວໃຫ້ພໍລະອຽດ ແລ້ວເອົາຂຽບໝູລົງໄປຕຳນຳ ຫຼັງຈາກຕຳລະອຽດແລ້ວ ເອົາປາແດກໄປຕົ້ມປະລິມານຂື້ນກັບນ່ຳແຈ່ວເຮົາຢາກໄດ້ເລີຍເດີ້

    ປະສົມກັບນ້ຳໜ້ອຍໜື່ງ ຕົ້ມຈົນປາແດກຟົດ ແລ້ວເອົາເຄື່ອງທີ່ເຮົາຕຳລົງໄປ ໃສ່ນ້ຳຕານ, ນ້ຳໝາກຂາມປຽກ, ແປ້ງນົວ ຄົນໃຫ້ຟົດແລ້ວຄ່ອຍໆ ຊິມ ຄ່ອຍໆປຸງເພີ້ມຕາມຄວາມມັກເດີ້ ຫຼັງຈາກແຈ່ວເຮົາໄດ້ແລ້ວປະໄວ້ໃຫ້ເຢັນໃສ່ຂຽບໝູ ແລະ ໝາກແຄ້ງລົງໄປຕື່ມເພື່ອຄວາມແຊບຂືນຕື່ມ.
    https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ທ້າຍອາທິດ ຫາປາມາເຮັດແຈ່ວໝ້ຽງປາແດກກິນນຳກັນເດີ້ເປັນສູດງ່າຍໆສະໄຕຣຄົວຈິບນ້ອຍ ຈະເອົາມາກິນກັບພັນປາ ຫຼື ພັນຂຽບໝູກໍແຊບເດີ້?❤️ ??‍?ວິທີເຮັດ: ຕຳຂ່າ, ໝາກເຜັດ, ຫົວຜັກບົ່ວໃຫ້ພໍລະອຽດ ແລ້ວເອົາຂຽບໝູລົງໄປຕຳນຳ ຫຼັງຈາກຕຳລະອຽດແລ້ວ ເອົາປາແດກໄປຕົ້ມປະລິມານຂື້ນກັບນ່ຳແຈ່ວເຮົາຢາກໄດ້ເລີຍເດີ້ ປະສົມກັບນ້ຳໜ້ອຍໜື່ງ ຕົ້ມຈົນປາແດກຟົດ ແລ້ວເອົາເຄື່ອງທີ່ເຮົາຕຳລົງໄປ ໃສ່ນ້ຳຕານ, ນ້ຳໝາກຂາມປຽກ, ແປ້ງນົວ ຄົນໃຫ້ຟົດແລ້ວຄ່ອຍໆ ຊິມ ຄ່ອຍໆປຸງເພີ້ມຕາມຄວາມມັກເດີ້ ຫຼັງຈາກແຈ່ວເຮົາໄດ້ແລ້ວປະໄວ້ໃຫ້ເຢັນໃສ່ຂຽບໝູ ແລະ ໝາກແຄ້ງລົງໄປຕື່ມເພື່ອຄວາມແຊບຂືນຕື່ມ. https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ຮັກເລີຍ
    ວ໊າວ!
    2
    0 ຄໍາເຫັນ 0 Shares 2159 ເບິ່ງ
  • ມາເຮັດແຈ່ວໝ້ຽງປາແດກກິນນຳກັນເດີ້ເປັນສູດງ່າຍໆສະໄຕຣບ່າວໂກ້ ຈະເອົາມາກິນກັບພັນປາ ຫຼື ພັນຂຽບໝູກໍແຊບເດີ້!

    ວິທີເຮັດ: ຕຳຂ່າ, ໝາກເຜັດ, ຫົວຜັກບົ່ວໃຫ້ພໍລະອຽດ ແລ້ວເອົາຂຽບໝູລົງໄປຕຳນຳ ຫຼັງຈາກຕຳລະອຽດແລ້ວ ເອົາປາແດກໄປຕົ້ມປະລິມານຂື້ນກັບນ່ຳແຈ່ວເຮົາຢາກໄດ້ເລີຍເດີ້ ປະສົມກັບນ້ຳໜ້ອຍໜື່ງ ຕົ້ມຈົນປາແດກຟົດ ແລ້ວເອົາເຄື່ອງທີ່ເຮົາຕຳລົງໄປ ໃສ່ນ້ຳຕານ, ນ້ຳໝາກຂາມປຽກ, ແປ້ງນົວ ຄົນໃຫ້ຟົດແລ້ວຄ່ອຍໆ ຊິມ ຄ່ອຍໆປຸງເພີ້ມຕາມຄວາມມັກເດີ້ ຫຼັງຈາກແຈ່ວເຮົາໄດ້ແລ້ວປະໄວ້ໃຫ້ເຢັນໃສ່ຂຽບໝູ ແລະ ໝາກແຄ້ງລົງໄປຕື່ມເພື່ອຄວາມແຊບຂືນຕື່ມ
    https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ມາເຮັດແຈ່ວໝ້ຽງປາແດກກິນນຳກັນເດີ້ເປັນສູດງ່າຍໆສະໄຕຣບ່າວໂກ້ ຈະເອົາມາກິນກັບພັນປາ ຫຼື ພັນຂຽບໝູກໍແຊບເດີ້! ??‍?ວິທີເຮັດ: ຕຳຂ່າ, ໝາກເຜັດ, ຫົວຜັກບົ່ວໃຫ້ພໍລະອຽດ ແລ້ວເອົາຂຽບໝູລົງໄປຕຳນຳ ຫຼັງຈາກຕຳລະອຽດແລ້ວ ເອົາປາແດກໄປຕົ້ມປະລິມານຂື້ນກັບນ່ຳແຈ່ວເຮົາຢາກໄດ້ເລີຍເດີ້ ປະສົມກັບນ້ຳໜ້ອຍໜື່ງ ຕົ້ມຈົນປາແດກຟົດ ແລ້ວເອົາເຄື່ອງທີ່ເຮົາຕຳລົງໄປ ໃສ່ນ້ຳຕານ, ນ້ຳໝາກຂາມປຽກ, ແປ້ງນົວ ຄົນໃຫ້ຟົດແລ້ວຄ່ອຍໆ ຊິມ ຄ່ອຍໆປຸງເພີ້ມຕາມຄວາມມັກເດີ້ ຫຼັງຈາກແຈ່ວເຮົາໄດ້ແລ້ວປະໄວ້ໃຫ້ເຢັນໃສ່ຂຽບໝູ ແລະ ໝາກແຄ້ງລົງໄປຕື່ມເພື່ອຄວາມແຊບຂືນຕື່ມ? https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ຮັກເລີຍ
    1
    0 ຄໍາເຫັນ 0 Shares 2306 ເບິ່ງ
  • ວັນພັກຜ່ອນ ມາເຮັດແຈ່ວພັນປາ ແຊບໆ ສູ່ກັນກິນ ແຈກສູດ ແຈ່ວພັນປາ ແຊບໆ ຫອມນົວ ສູດງ່າຍໆ ສະໄຕຣ໌ຄົວຈິບນ້ອຍ ໃຜກໍເຮັດກິນເອງໄດ້ ແຊຣ໌ເກັບໄວ້ເຮັດກິນກັນເລີຍ

    ສ່ວນປະສົມ:
    - ປາແດກ
    - ຫົວຜັກບົ່ວ
    - ຂ່າ
    - ໝາກເຜັດ
    - ໝາກແຄ້ງ
    - ຂຽບໝູ
    - ນ້ຳຕານ
    - ເກືອ
    - ໝາກຂາມປຽກ
    - ແປ້ງນົວ

    ວິທີເຮັດ: ຊອຍຂ່າ, ຫົວຜັກບົ່ວ ເປັນປ່ຽງບາງໆ ແລ້ວນຳໄປຕຳກັບ ໝາກເຜັດ ໃສ່ເກືອລົງໄປໜ້ອຍໜື່ງ ຕຳໃຫ້ພໍລະອຽດ ແລ້ວເອົາຂຽບໝູລົງໄປຕຳນຳ ໃຫ້ພໍລະອຽດ, ເອົານ້ຳປາແດກໄປຕົ້ມ ປະສົມກັບນ້ຳໜ້ອຍໜື່ງ ຕົ້ມຈົນປາແດກຟົດ ແລ້ວເອົາເຄື່ອງທີ່ເຮົາຕຳໄວ້ນັ້ນລົງຕົ້ມນຳ, ໃສ່ນ້ຳຕານ, ນ້ຳໝາກຂາມປຽກ, ແປ້ງນົວ ຄົນຈົນຟົດແລ້ວຄ່ອຍໆ ຊິມ ປຸງເພີ້ມຕາມຄວາມມັກຫຼັງຈາກແຈ່ວເຮົາໄດ້ແລ້ວປະໄວ້ໃຫ້ເຢັນ ໃສ່ຂຽບໝູ ແລະ ໝາກແຄ້ງລົງໄປຕື່ມເພື່ອຄວາມແຊບຂືນຕື່ມ ຕັກໃສ່ຖ້ວຍພ້ອມກິນ.
    https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ວັນພັກຜ່ອນ ມາເຮັດແຈ່ວພັນປາ ແຊບໆ ສູ່ກັນກິນ ??? ແຈກສູດ ແຈ່ວພັນປາ ແຊບໆ ຫອມນົວ ?ສູດງ່າຍໆ ສະໄຕຣ໌ຄົວຈິບນ້ອຍ ໃຜກໍເຮັດກິນເອງໄດ້ ?ແຊຣ໌ເກັບໄວ້ເຮັດກິນກັນເລີຍ ? ??‍?ສ່ວນປະສົມ: - ປາແດກ - ຫົວຜັກບົ່ວ - ຂ່າ - ໝາກເຜັດ - ໝາກແຄ້ງ - ຂຽບໝູ - ນ້ຳຕານ - ເກືອ - ໝາກຂາມປຽກ - ແປ້ງນົວ ?ວິທີເຮັດ: ຊອຍຂ່າ, ຫົວຜັກບົ່ວ ເປັນປ່ຽງບາງໆ ແລ້ວນຳໄປຕຳກັບ ໝາກເຜັດ ໃສ່ເກືອລົງໄປໜ້ອຍໜື່ງ ຕຳໃຫ້ພໍລະອຽດ ແລ້ວເອົາຂຽບໝູລົງໄປຕຳນຳ ໃຫ້ພໍລະອຽດ, ເອົານ້ຳປາແດກໄປຕົ້ມ ປະສົມກັບນ້ຳໜ້ອຍໜື່ງ ຕົ້ມຈົນປາແດກຟົດ ແລ້ວເອົາເຄື່ອງທີ່ເຮົາຕຳໄວ້ນັ້ນລົງຕົ້ມນຳ, ໃສ່ນ້ຳຕານ, ນ້ຳໝາກຂາມປຽກ, ແປ້ງນົວ ຄົນຈົນຟົດແລ້ວຄ່ອຍໆ ຊິມ ປຸງເພີ້ມຕາມຄວາມມັກຫຼັງຈາກແຈ່ວເຮົາໄດ້ແລ້ວປະໄວ້ໃຫ້ເຢັນ ໃສ່ຂຽບໝູ ແລະ ໝາກແຄ້ງລົງໄປຕື່ມເພື່ອຄວາມແຊບຂືນຕື່ມ ຕັກໃສ່ຖ້ວຍພ້ອມກິນ. https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ຮັກເລີຍ
    1
    0 ຄໍາເຫັນ 0 Shares 1144 ເບິ່ງ
  • ແຊຣ໌ໄວ້ເລີຍ! ສູດຈຸ່ມເພ້ຍ ແບບແຊບບບ ຕ້ອງລອງເຮັດກິນ
    ສ່ວນປະສົມ:
    ⁃ ຂ່າ, ຫົວສິງໄຄ, ຫົວຜັກບົ່ວ, ຫົວຜັກທຽມ
    ⁃ ໝາກເຜັກດິບ, ໝາກເຜັດແຫ້ງ, ເພ້ຍ
    ⁃ ເກືອ, ນໍ້າປາ, ແປ້ງນົວ, ເຂົ້າຂົ້ວ
    ⁃ ໃບຜັກບົ່ວ, ຫອມປ້ອມ, ຫອມເປ, ຜັກຂະແຍງ
    ⁃ ຊີ້ນ ຕັບ ຢໍ່ ຜັກຈຸ່ມ
    ວິທີເຮັດ:
    ⁃ ເອາະເພ້ຍໃຫ້ສຸກ ແລ້ວຕອງເອົາແຕ່ນໍ້າເພ້ຍ
    ⁃ ຈີ່ ຂ່າ, ຫົວສິງໄຄ, ຫົວຜັກບົ່ວ, ຫົວຜັກທຽມ, ໝາກເຜັກດິບ, ໝາກເຜັດແຫ້ງ ໃຫ້ຫອມ
    ⁃ ຕຳເຄື່ອງທີ່ຈີ່ ປຸງດ້ວຍ ເກືອ, ແປ້ງນົວ (ປຸງຄືເຮົາຕຳແຈ່ວເຮັດເຂັ້ມຂຸ້ນ)
    ⁃ ຕຳເຄື່ອງລະອຽດແລ້ວ ເອົາເພ້ຍໃສ່ ຕື່ມນໍ້າປາ ຄົນໆແລ້ວຊິມເບິ່ງ ລົດຊາດອອກ ນົວ ເຄັມ ຂົມ ອໍ່າລໍ່າ ຫອມຂ່າ ປິດທ້າຍດ້ວຍການໃສ່ເຂົ້າຂົ້ວຫອມໆ ໂຮຍໃບຜັກບົ່ວ ແລະ ຫອມປ້ອມ

    ເຮົາຈະໄດ້ແຈ່ວເພ້ຍ ໄວ້ຈໍ້າ ແລະ ຖອກໃສ່ນໍ້າຊຸບເປັນຈຸ່ມໄດ້
    ເຄັດລັບ: ບາງຄົນໃສ່ປາແດກນຳເວລາເຮັດແຈ່ວເພ້ຍຈໍ້າລວກຊີ້ນ ສູດແອດໃສ່ແຕ່ນໍ້າປາ ແລະ ຖ້າປຸງຈັ່ງໃດຕອນຊິມຍັງບໍ່ແຊບ ກະຢອດແປ້ງນົວໄປອີກໜ້ອຍໜຶ່ງ

    ແຈ່ວນີ້ໃຊ້ໄວ້ຈໍ້າ ແລະ ໄວ້ຈຸ່ມ
    ຖ້າຈະຈຸ່ມ ແມ່ນໃຫ້ປະສົມນໍ້າຊຸບຕາມໃຈມັກ ແລ້ວເອົາຊີ້ນ ຕັບ ຢໍ່ ຜັກ ລົງຈຸ່ມ ຮັບປະກັນຄວາມແຊບ ໃສ່ຜັກຫອມເປຫຼາຍໆ ໃຜມັກຜັກຂະແຍງກໍເອົາໃສ່ ຟິນຕື່ມ
    #ແຈ່ວເພ້ຍ #ຈຸ່ມເພ້ຍ #ຊອຍຈ
    https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ແຊຣ໌ໄວ້ເລີຍ! ສູດຈຸ່ມເພ້ຍ ແບບແຊບບບ ຕ້ອງລອງເຮັດກິນ ສ່ວນປະສົມ: ⁃ ຂ່າ, ຫົວສິງໄຄ, ຫົວຜັກບົ່ວ, ຫົວຜັກທຽມ ⁃ ໝາກເຜັກດິບ, ໝາກເຜັດແຫ້ງ, ເພ້ຍ ⁃ ເກືອ, ນໍ້າປາ, ແປ້ງນົວ, ເຂົ້າຂົ້ວ ⁃ ໃບຜັກບົ່ວ, ຫອມປ້ອມ, ຫອມເປ, ຜັກຂະແຍງ ⁃ ຊີ້ນ ຕັບ ຢໍ່ ຜັກຈຸ່ມ ວິທີເຮັດ: ⁃ ເອາະເພ້ຍໃຫ້ສຸກ ແລ້ວຕອງເອົາແຕ່ນໍ້າເພ້ຍ ⁃ ຈີ່ ຂ່າ, ຫົວສິງໄຄ, ຫົວຜັກບົ່ວ, ຫົວຜັກທຽມ, ໝາກເຜັກດິບ, ໝາກເຜັດແຫ້ງ ໃຫ້ຫອມ ⁃ ຕຳເຄື່ອງທີ່ຈີ່ ປຸງດ້ວຍ ເກືອ, ແປ້ງນົວ (ປຸງຄືເຮົາຕຳແຈ່ວເຮັດເຂັ້ມຂຸ້ນ) ⁃ ຕຳເຄື່ອງລະອຽດແລ້ວ ເອົາເພ້ຍໃສ່ ຕື່ມນໍ້າປາ ຄົນໆແລ້ວຊິມເບິ່ງ ລົດຊາດອອກ ນົວ ເຄັມ ຂົມ ອໍ່າລໍ່າ ຫອມຂ່າ ປິດທ້າຍດ້ວຍການໃສ່ເຂົ້າຂົ້ວຫອມໆ ໂຮຍໃບຜັກບົ່ວ ແລະ ຫອມປ້ອມ ?ເຮົາຈະໄດ້ແຈ່ວເພ້ຍ ໄວ້ຈໍ້າ ແລະ ຖອກໃສ່ນໍ້າຊຸບເປັນຈຸ່ມໄດ້ ເຄັດລັບ: ? ບາງຄົນໃສ່ປາແດກນຳເວລາເຮັດແຈ່ວເພ້ຍຈໍ້າລວກຊີ້ນ ສູດແອດໃສ່ແຕ່ນໍ້າປາ ແລະ ຖ້າປຸງຈັ່ງໃດຕອນຊິມຍັງບໍ່ແຊບ ກະຢອດແປ້ງນົວໄປອີກໜ້ອຍໜຶ່ງ ? ? ແຈ່ວນີ້ໃຊ້ໄວ້ຈໍ້າ ແລະ ໄວ້ຈຸ່ມ ຖ້າຈະຈຸ່ມ ແມ່ນໃຫ້ປະສົມນໍ້າຊຸບຕາມໃຈມັກ ແລ້ວເອົາຊີ້ນ ຕັບ ຢໍ່ ຜັກ ລົງຈຸ່ມ ຮັບປະກັນຄວາມແຊບ ໃສ່ຜັກຫອມເປຫຼາຍໆ ໃຜມັກຜັກຂະແຍງກໍເອົາໃສ່ ຟິນຕື່ມ ? #ແຈ່ວເພ້ຍ #ຈຸ່ມເພ້ຍ #ຊອຍຈຸ https://www.tiktok.com/@koko_fc77
    ຮັກເລີຍ
    1
    0 ຄໍາເຫັນ 0 Shares 1919 ເບິ່ງ
ເລື່ອງອື່ນໆ